09-rotpunkt-innovations-2022
20 jaar ervaring in de KEUKENBRANCHE

Oprichter en eigenaar Tim van der Veen heeft vele jaren ervaring opgedaan in de keukens. Hij is begonnen als keukenmonteur en heeft hier veel praktijkervaring opgedaan. Daarna heeft hij zich gespecialiseerd in de verkoop van maatwerk keukens bij diverse keukenzaken. Na 20 jaar is hij voor zichzelf begonnen in maatwerkkeukens en keukenrenovaties. In een korte tijd is de eenmanszaak uitgegroeid tot een bedrijf waar alles op het gebied van keukens mogelijk is.

 

Tim van der Veen: “Wij hebben géén honderden vierkante meters blinkende showroom. Op 70m2 is in onze showroom wel alles te vinden en te bekijken door de ruime collectie aan stalen van fronten, werkbladen en grepen. Wij beschikken over een 3D programma om jouw keuken in uit te werken. Op afspraak bespreken we de ideale indeling, adviseren we over de materiaal- en apparatuur keuze en helpen we je graag bij het realiseren van jouw droomkeuken. Heb je reeds een offerte? Vraag ons dan gerust om een second opinion.”

Neem contact op

KOM WERKEN BIJ VAN DER VEEN KEUKENS EN KEUKENRENOVATIE

Wij groeien en daarom zijn we ter versterking van ons team op zoek naar enthousiaste collega’s voor de functie van Monteur Keukenrenovatie Buitendienst in zzp-dienstverband.

Van der Veen Keukens...

...onze pluspunten op een rijtje

showroom van der veen keukens in velsen noord

Door ons brede maatwerk keukenprogramma hebben wij een uitgebreide keuze van modern greeploze keukens tot ambachtelijk eiken keukens gelakt in NCS en RAL kleuren. Of je nu een moderne, klassieke of landelijke keuken zoekt: Van der Veen Keukens heeft het allemaal.

 

Al onze keukens hebben onderstaande pluspunten:

 

» Kunststof fronten in 30 verschillende kleuren van extreem mat tot super hoogglans

» Enorme keus in gelakte fronten (NCS en RAL kleuren)

» Kasten binnen en buiten rondom in dezelfde kleur met een keuze uit maar liefst 27 kleuren

» Zeer realistische hout decoren

» Keuze uit maar liefst 7 mogelijkheden voor een greeploze keuken

» Uitgebreid ladensysteem

» Hogere onderkasten en lage plint

» Grote keus in LED verlichting

» Kasten binnen en buiten rondom in dezelfde kleur met een keuze uit maar liefst 27 kleuren

» Brede korven en laden uit 1 stuk tot 120 cm

» Standaard bladdiepte 65 cm mogelijk zonder meerprijs

» Onderkasten dieptes leverbaar in werkbladen voor 40, 60 en 75 cm diep

» 19 mm dikke legplanken en bodems

» 8 mm geschroefde achterwand

» Blum soft-close scharnieren en klepdeurbeslag met demping

» Aluminium beschermplaat in spoelkast en onder de koelkast/vriezer

» Watervaste verlijming van alle zijkanten

KEUKEN MONTAGE MAATWERK

Het is belangrijk dat je keuken op een vakkundige manier wordt gemonteerd, want zo beleef je zo lang mogelijk plezier van jouw nieuwe keuken. Wij vinden het belangrijk dat je onbezorgd kan genieten van jouw nieuwe keuken. Daarom regelen wij, indien gewenst, de volledige montage en hoef je verder nergens naar om te kijken.

VERSCHILLENDE SOORTEN KEUKENS
Van der Veen Keukens verkoopt verschillende soorten keukens. Elk met haar specifieke kenmerken. Kunststof, lak of toch massief hout, of van eenvoudige of budget-keukens tot state-of-the art keukens. Voor elke wens hebben wij het juiste keukenprogramma, uiteraard met de vertrouwde Van der Veen kwaliteit.
In verschillende prijsklassen bieden wij design, functionaliteit en altijd kwaliteit. Van der Veen Keukens stopt niet bij standaardoplossingen, werkelijk alles is mogelijk.

ONZE MONTEURS GAAN DOOR WAAR ANDEREN STOPPEN

Wij vinden het belangrijk om net dat ene stapje extra te zetten. Onze klanten tevreden maken en houden dat is iets waar wij veel waarde aan hechten. Om deze reden werken we alleen met vakkundige monteurs. Onze monteurs gaan dan ook door waar de anderen stoppen. Dat is iets waar jij als klant veel baat bij kan hebben.

Van der Veen Keukens...

...hoe gaan wij te werk?

STAP 1

PLAN EEN AFSPRAAK

Van der Veen Keukens heeft een contactformulier waarmee je zelf kunt aangeven wanneer een afspraak het beste uitkomt. Wij nemen dan contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Contact opnemen
STAP 2

ADVIES & DESIGN

In onze showroom in Velsen Noord kunnen we samen jouw situatie en wensen bekijken. Middels voorbeelden en advies komen we tot een uiteindelijk keuken ontwerp met bijhorende offerte voor het leveren & installeren van jouw nieuwe keuken.

Plan een bezoek
STAP 3

LEVERING & MONTAGE

Wanneer de vorige stappen in tevredenheid zijn voltooid, kunnen we overgaan tot levering & installatie van de nieuwe keuken. Bij Van der Veen Keukens richten we ons op volledige ontzorging. Dus van design tot montage, het gemak van alles onder 1 dak.

Offerte aanvragen

Van der Veen Keukens - Projecten

Hier vind je diverse keukenprojecten in verschillende stylen en designs. Tevens is per project de klant zo vriendelijk geweest om een review toe te voegen, met daarbij de mogelijkheid om benaderd te worden ter verificatie van de review.